English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je pátek, 19.4.2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je pátek, 19.4.2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela.
Archandělé
Podrobný přehled dvanácti Archandělů a jejich duchovních paprsků.
více...
Cikánská Magická sedmička
Výklad budoucnosti pomocí cikánských karet. Novinka!
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Nejnovější příspěvky z fóra:



Nevěřte všemu, co se říká, prověřte si vše vlastní zkušeností. Buďte sami sobě lucernou na cestě.
Další myšlenky ...

Aktuální magická pečeť:

„ Podaří se mi zapomenout a minulost mě nedostihne. ”


Myšlenky moudrých

Martin

Často ubližujeme svým bližním nejvíce právě ve snaze neublížit jim.
Další myšlenky

Visit this site in English:
Yes / No Tarot

Diese Seite auf Deutsch besuchen:
MeineMagie.de

W języku polskim na:
Mojeczary.pl



zpět

Tma

Sny
Něco se vám zdálo a chtěli byste se o to podělit? Možná se dočkáte od ostatních čtenářů i vysvětlení...

« zpět \ Přidat komentář

Tma

Raptor
02.10.14
06:52
Reg. před 2016

Zdravím,

rád bych se vás tu zeptal na možné řešení mých snů, které už jsou velice otravné, jelikož se od mala často budím uprostřed noci a poté už nemohu spát.
Sen vypadá asi následovně. Jsem v jednom z bytů, ve kterých jsem bydlel. Často ale v bytě, kde jsem se narodil. Všude je tma, až na místo/místnost kde stojím. Tam je buď slabé světlo nebo světlo problikává. V té tmě něco je, cítím to. Poslední dobou i slyším jak vrčí nebo spíše něco šeptá hodně hlubokým hlasem. Můžu chodit po tom bytě jak chci, ale samozřejmě se snažím vyhnout té tmě, tedy vždy většinou stojím a čekám až se probudím. Tyto sny mám asi 30 let, ale pouze 2x jsem viděl co to v té tmě je. Postava velká max 150cm, bez obličeje (jen kůže), žádné vlasy ani oblečení. Není to člověk, což jste asi poznali. Nehoní mě to, pouze se ta tma rozšiřuje, tedy nějakým způsobem cítím, že se to přibližuje. Nikdy se to nedostalo poblíž mě. Tyto sny jsou jiné, než ostatní. Cítím se v nich živě, přemýšlím a hned vím o co už jde. Někdy jsou krátké a někdy trvají věčnost, ale vždy jsou jiné. Jiný byt (vždy tam, kde jsem bydlel), jiná místnost, tma je jinde a všechno se odehrává jinak, jako by to žilo. V jednom snu mě napadlo rozsvítit, ale žárovka se po rozsvícení rozbila, když jsem se probudil, tak žárovka byla prasklá. Pořád to beru jako náhodu, protože to není možné, ale i přesto mi to nedá a píšu to sem. Tento sen se mi zdál i v jiném podání. Koukám na sebe jak spím a všechno je černobílé a jako v hodně špatné kvalitě. Měl jsem u sebe svého mrtvého psa, který začal najednou štěkat na druhou stranu místnosti odkud se začala vynořovat tma. V zrcadle na skříni jsem viděl opět postavu bez tváře. Ta postava nebyla v místnosti, ale pouze v zrcadle. Nějak jsem přeletěl místnost a probudil jsem se, ale nemohl jsem se hnout. Slyšel jsem hrát televizi, cítil jsem postel, ale pořád nešlo otevřít oči ani se hnout. Nedokážu říct jak dlouho to trvalo, ale zdálo se mi to jako věčnost. Na podobné černobílé sny, kdy jsem ve vzduchu si pamatuju z dětství, ale velice matně.
Proč to sem vlastně píšu, když to mám takovou dobu. Tyto sny jsem neměl několik let, ale začali zase v poslední době, dřív bylo to v té tmě potichu, ale posledních několik snů to nějakým způsobem vytvářelo zvuky (divná slova hlubokým hlasem, vrčení). Mám pocit, jakoby to něco celou dobu chtělo. Snažil jsem se přijít na to proč teď, ale nic mě nenapadá. Žádné deprese ani stres, momentálně němám žádné problémy a v práci se daří. Dětství jsem měl docela pěkné a nemyslím si, že by to bylo nějaké trauma z té doby, i když to v té době už začalo. Když jsem se ptal rodičů, jestli si nepamatují něco co já ne z té doby, tak říkali, že když jsem měl horečky, tak jsem často blouznil. V tomto blouznění jsem prý křičel a ukazoval na černý kouř, který se začal vynořovat a začalo z toho něco lézt. Podobnost tam je, ale je možné, abych si v blouznění sám vytvořil trauma, které mě straší celý život?
Byl bych rád za nějaké rady jak se toho zbavit. Snů se po probuzení nebojím. Problém je, že se vždy probudím a poté už neusnu a to ani s práškama na spaní.

Předem díky
 
Dracizena
02.10.14
15:52
Nereg.

IP: 213.151.77.*
Raptor, já doslova čekám na lidi s paranormálními pocity, i třeba snovými... Vím co to je a vím, co si to od Tebe žádá...
Před X lety se do přišly ukazovat různé bytosti a také byly bez tváře... ale ne skrze sny, ale v reálnu...
A dnes mám mimosmyslové vědění...
Ano, jsi sledován svými vyššími světy a ukazují se Ti jen proto, abys k nim směroval myšlenky do kterých se pak nenastěhují deprese, schíza apod. co se lidem běžně děje... Máš shůry ochranu, od těchto bytostí...
Ale není ochrana jako ochrana, ta naše je mimosmyslová...
Také jsem nikdy neměla potíže se strachem, s depresemi, s bolením hlavy a jiné a jsem tělesně zdravá a pro obvoďáka, až mimořádně na můj věk... JE TO DÍKY BYTOSTEM SVĚTLA... které dávají o sobě vědět i Tobě...
Je jasné, že jsme z jednoho větvení a tom si popovídáme v soukromí...
dracizena@seznam.cz
 
diidiii
02.10.14
23:11
Reg. před 2016

na tyto sny mám radu - omezit televizi/pc,především horory a všechnu tu zvrácenost co se na nás valí ze všech stran...
žít před sto lety člověka mysl nic takového nevyprodukuje,až když je tím nakažená, mnohdy bohužel nevyléčitelně... ... ... děsivé představy co už jsme tam dostali se nám těžko podaří beze zbytku vymazat... ..
co mi nahrává v této doměnce je už tvůj výrok, že to bylo jako v horší kvalitě,... ..
neber to jako útok ani výsměch taky jsem tím poznamenaná... ..
 
« zpět \ Přidat komentář





Online výklady ZDARMA:
Duch doby
Dotyk ducha doby - emoční síly, inspirace a posilovače dovedností.
více...
Metoda zvaná "Osudová"
Blízká budoucnost z hracích karet.
více...
Cyklický horoskop
Vliv přírody na osobnost podle cyklického horoskopu.
více...
Numerologický rozbor jména
Zajímá vás, co o vás prozradí vaše jméno?
více...


English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)