English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je pátek, 19.4.2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je pátek, 19.4.2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela.
Rodina podle zvěrokruhu
Vlastnosti znamení ve vztahu k rodině i přátelům.
více...
Milování podle znamení
Krátké postřehy o znamení zvěrokruhu.
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Nejnovější příspěvky z fóra:



Nevěřte všemu, co se říká, prověřte si vše vlastní zkušeností. Buďte sami sobě lucernou na cestě.
Další myšlenky ...

Aktuální magická pečeť:

„ Podaří se mi zapomenout a minulost mě nedostihne. ”


Myšlenky moudrých

Aurelius

Uč se chtít, ne aby se věci přizpůsobovaly tvým přáním, nýbrž aby se tvá přání přizpůsobovala věcem.
Další myšlenky

Visit this site in English:
Yes / No Tarot

Diese Seite auf Deutsch besuchen:
MeineMagie.de

W języku polskim na:
Mojeczary.pl



zpět

sen - poradíte mi?

Sny
Něco se vám zdálo a chtěli byste se o to podělit? Možná se dočkáte od ostatních čtenářů i vysvětlení...

« zpět \ Přidat komentář

sen - poradíte mi?

NedStark
14.04.15
19:02
Reg. před 2016

Dobrý deň, mala som zaujímavý sen a celkom by ma zaujímalo, čo to znamená, snívalo sa mi, že som v obrovskom hrade a blúdim v ňom, najprv som stretla skupinu bludných rytierov, ktorých som obsluhovala, potom ma prenasledovali muži, ktorí dobývali hrad, vzápätí som stretla muža, s ktorým mám vzťah, mal výrazne modré oči vo sne, držal meč - zahnal sa po mne, uskočila som, bežala som preč, potom som stretla ženu s červenými vlasmi v brnení, ktorá mi povedala, že ma veľmi potrebuje na boj a že jej len ja môžem pomôcť, povedala som, že je to všetko márne... napokon som ešte dlho blúdila medzi rôznymi dverami, stretla som skupinu nejakých čarodejov v bielom so sviečkami a povedala som: vzdávam sa... preťali tekvicu a v tom som sa zobudila... tento sen mal na mňa zvláštny dojem, hlavne ten muž s mečom a žena... čo to môže znamenať? bol to veľmi živý sen.
 
Dracizena
15.04.15
13:54
Nereg.

IP: 213.151.77.*
Ned, ano Tvůj sen tě oslovuje andělskou řečí...
Jestli nezměníš své myšlení, Tvé tělo uvnitř bude stále bojovat a z boje nic dobrého nevzejde.Vždy je vítěz a nebo poražená a ten vítěz zneužívá poraženého a mezi tělesnými orgány se děje něco podobného...
I orgány si kradou energii a pak je tělo ve skleslém stavu.
Ustupuj před hádkami a ať tě provokuje kdo chce. Vždy si říkej, mé zdraví je mi přednější a proto se nesmím s nikým hádat, i když jsem v právu.Hádaví lidé jsou siloví a rádi vyvolávají hádky, protože jejich tělo při hádce krade jiným tělům energii jemnohmotnou. Tak pozor a potom se vnější život odvíjí i uvnitř těla a lidé pak netuší, proč mají zdravot. potíže.
Tvé vnitřní tělo tě oslovuje a je to Tvůj Anděl tělesný... proto sleduj sny a děkuj mu za každý sen, protože sny Tě budou duchovně posouvat
a děkováním svého tělesného Anděla posiluješ, uzdravuješ.
Ano, dnes začni sledovat své vnitřní tělo, své myšlenkové pochody, své pohyby, které Ty dělat nebudeš, ale s Tvým tělem si bude hýbat Tvůj Anděl-andělský Duch a Ty buď jen tichým sledovatelem... hodně štěstí přeji...
 
NedStark
16.04.15
06:32
Reg. před 2016

Ďakujem veľmi pekne a ešte sa môžem opýtať na sen? snívalo sa mi, ako bol u nás jeden známy, ktorý bol u nás na záchode a keď bol na odchode, kúpeľna bola celá špinavá, od výkalov, mne to prišlo smiešne a začala som sa zo sna smiať.
A ešte sa mi snívalo s mojim priateľom, ako mi stále opakuje, tak dávno ťa poznám, pričom som ho vo sne nepoznala a nevedela som, prečo mi to celé hovorí, nie je to niečo spojené s ním? už dlho riešim dilemu, či má zmysel s ním byť, lebo ho mám veľmi rada, no zároveň mu nerozumiem a predsa ma k nemu niečo úplne iracionálne viaže a mám proste pocit, že máme byť spolu aspoň na čas, on 1.8.1989, ja 16.8.1990) čo si o tom myslíte?
 
Dracizena
16.04.15
15:19
Nereg.

IP: 213.151.77.*
Ned... Tvůj snový Anděl Ti ukazuje tímto snem, že i velmi dobří známí po sobě ve Tvém bytě zanechávají svůj tělesný odpad. Je to odpad, který lidským okem není vidět, jde o duchovní odpad, ale některý vidět je, např, vlasy, odpadávají mikro částečky kůže a z tohoto všeho vzniká odpadní energie toho jednoho člověka... A z těchto neuklizených energií mívají někteří lidé alergie, které se projevují na kůži, třeba ekzémem.
Sen Ti ukazuje směr, aby ses zajímala, jak duchovně čistit svůj byt, po jiných lidech... Poradím, co má začátečník dělat, jestli máš zájem...
S přítelem je to podobné... sen Ti říká, že oba ve svém myšlení nesete mnoho energií, které umí druhého překvapit, když vybouchnou jako nevymetená kamna.Asi ho moc nerozčiluj, ať se rozčiluje a vybije jinde.
Jste oba srpnoví a srp umí druhého i seknout, když budete neopatrni ke své přítomnosti. On Tě odbyde, když na něj budeš tlačit. Ty vydržíš hodně, ale drž pevně otěže pomyslného koně, který vás veze. Jemu ty otěže nedávej a snaž se kočírovat soužití Ty sama, on by vás převrhl do škarpy... Takto to vidím. Asi mu moc nevěř, ale spíše v tichosti prověřuj...
 
NedStark
16.04.15
19:43
Reg. před 2016

a vy to vidíte na nejaký hlbší vzťah? ja som myslela, že spolu budeme krátko a chcela som sa na to vykašľať, ale tak teraz sa s ním neviem rozísť.
a čo sa týka toho očistenia, akmo by malo prebiehať?dakujem velmi pekne
 
NedStark
17.04.15
19:44
Reg. před 2016

a nemozem vam napisat na e-mail?
 
« zpět \ Přidat komentář





Online výklady ZDARMA:
Metoda zvaná "7 dní"
Výklad na nejbližších 7 dní pomocí hracích karet.
více...
Cyklický horoskop
Vliv přírody na osobnost podle cyklického horoskopu.
více...
Týdenní horoskop
Váš horoskop pro aktuální týden.
více...
Minulý život
Výpočetní metoda pro zjištění vašeho minulého života.
více...


English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)