English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je čtvrtek, 28.3.2024
Svátek slaví Soňa, zítra Taťána.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je čtvrtek, 28.3.2024
Svátek slaví Soňa, zítra Taťána.
Trojka na otázku ANO/NE
Odpověď na jednoduchou otázku pomocí cikánských karet
více...
Kostky
Okamžik náhody rozhoduje o naší budoucnosti. Co vám napoví hozené kostky. Nová verze!
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Nejnovější příspěvky z fóra:
Osudový partner23.03.24 / NIKY1206 v Láska
Stále se opakující sen06.03.24 / VK123 v Sny
Sny25.02.24 / Jacob - Renesmee v Láska
Osudový partner24.02.24 / Marek Holan v Láska



Láska přichází po špičkách, ale při odchodu bouchá dveřmi.
Další myšlenky ...

Aktuální magická pečeť:

„ Na cestě mě nepotkají žádné potíže a přijedu včas. ”


Myšlenky moudrých

Maugham

Je dobré mít přátele, ale raději ať vědí, že jim to můžeš oplatit, kdyby byli svedeni jednat jinak, než jak přátelé jednat mají.
Další myšlenky

Visit this site in English:
Yes / No Tarot

Diese Seite auf Deutsch besuchen:
MeineMagie.de

W języku polskim na:
Mojeczary.pl



zpět

prosím o výklad snů, byly divnější než obvy...

Sny
Něco se vám zdálo a chtěli byste se o to podělit? Možná se dočkáte od ostatních čtenářů i vysvětlení...

« zpět \ Přidat komentář

prosím o výklad snů, byly divnější než obvykle

catmin
24.11.14
16:17
Nereg.

IP: 83.208.131.*
Ahoj,dva dny po sobě se mi ted zdály velice divné sny, byla bych opravdu moc ráda kdyby mi je někdo vyložil. :)

první sen: seděla jsem v pokoji s nějakou holkou, kterou neznám ale v tom snu byla mou kamarádkou, přišel tam nějaký kluk (opět neznámý) a začal se s námi bavit, pak myslím vypadl proud a on nám řekl něco jako že máme jít pomáhat do domova důchodců, věděla jsem že je to hloupost a že je na něm něco špatného, myslela jsem si že je to upír :D ale nedokázala jsem ovlivnit co se dělo v tu chvíli jsem se na to dívala tak nějak zvrchu, pak jsem šla s tou holkou po cetě v zatáčce, vedle cesty byl les a byla tma, viděly jsme za sebou stín (o pár metrů dál) věděly jsme že to byl on, najednou ten stín zmyzel, pak jsem viděla přijíždět stříbrné auto ve kterém jsme asi byly. (ted už to byl opravdu pohled z výšky) ale nepřijely jsme k žádnému domovu důchodců, byly tam nějaké průmyslové budovy a hodně štěrku. Auto kolem nich projelo o kousek dál na travnatý kopec kde byla asi dřevěná chatka, pak si to pamatuju trochu nepřesně stála jsem na verandě té chatky(od té doby už jsem se dívala svým pohledem), myslím že stál někdo proti mě (jsem schopná si vybavit jen stín, černou siluetu, zvláštní je že po snu jem si pamatovala něco víc ale doslova jako by to v mých myšlenkách uteklo ze svého místa a nechalo jen ten stín) no pak si pamatuju že jsem měla v zápěstí pořezanou ruku tak že jsem se koukala dovnitř, jako do kapsy. Vyseli z ní na něčem dva kousky masa a uvnitř ruky bylo světlé maso s černými tečkami, pak jsem si ty visící kousky masa utrhla, jeden šel snadno, druhý špatně. Pak jsem se normálně probudila ve své posteli (aspon jsem si to myslela) z přívěšku který mám na lampičce vedle postele se staly 2 hnědí brouci, házely sebou a točili se, točila se mi hlava a viděla jsem rozmazaně a těžko se mi pohybovalo, přelezla jsem postel, ale kam jsem se podívala se objevili ti brouci a když jsem byla skoro u dveří pokoje, zase jsem se nevědomky probudila v posteli a tak se hatil pokus za pokusem a vždy jsem se objevila v posteli a na chvíli si myslela že jsem vzhůru, při jednom z pokusů se u dveří objevil můj bratr, byl na odchodu volala jsem na něj at mi pomůže že je mi špatně ale byl jako kulisa a já se zas probudila v posteli. pak jsem se konečně opravdu probudila. pardon že je to tak dlouhé :)

druhý sen: byla jsem s dvěma kamarádkami kupovaly jsme dárek pro mamku od jedné z nich.Prostředí bylo celé šedé, ale myslím že tam byly i stromy věci byly na dřevěných regálech. Pak odešli a já jsem pořád úzkostlivě čekala čekala až se vrátí, ale pak jsem měla v tom snu halucinace že se vrátili, pak se vždycky něco pokazilo a ony se rozplynuly - tak jsem poznala že to byly zas jen halucinace a to se opakovalo minimálně pětkrát a pořád mě to zklamávalo. Pak tam byl myslím nějaký velký ale hodný vlk, asi mě utěšoval. Nakonec se asi objevili i ty pravé kamarádky, ale nějak si tím nejsem jistá. A pak jsem byla na tom stejném místě v bazénu (nevim kde se tam najednou vzal)s nějakými cizími lidmi a házeli jsme po sobě pěnovým míčkem ale ja jsem ho po někom hodila a jeho to bolelo tak se tam objevila teta a řekla mi at jdu ven. tot vše :D tak jestli bude někdo tak hodný a bude to řešit tak mu předem moc děkuju :)
 
Dracizena
24.11.14
17:57
Nereg.

IP: 213.151.77.*
Catmin... vždy piš po jednom snu... protože každý sen má jinou vibraci a kdo vykládá sny na úrovni rozmotávání snových kořínků od sebe, musí se soustředit jen na jeden sen a tento kořen světelně zpracovat... a když se na vykladače tlačí další Tvůj sen, pak nemusí vyložit sny dobře, protože ani jednomu snu nerozmotá zacuchané kořínky do úplnosti...
První sen... Tvůj snový Anděl Ti ukazuje hloubku Tvé Duše.
Je třeba tento sen rozebrat do puntíku, ale je to na dlouhou trať...
Pokud cítíš, napiš mi na meil, jsem, seznam.cz
Vyložím Ti tento sen jen povrchně...
Nikdy nesedej do auta, když řidič nebude spolehlivá osoba.
Mohla by ses dostat do společnosti, která by Ti poškodila psychiku, která by vypadala jako to visící maso.
Ty černé tečky v mase, to je nákaza, závislost, kterou by ses snadno nakazila, když nebudeš ovládat své smysly.
Nenechávej se oblbovat sliby kamarádek a buď svá a vždy za vším raději chtěj vidět to hrůzné, než to dobré... Pak se vždy a včas zastavíš a změníš směr... řekněme, do světla a o tom je Tvůj sen...
Viděla jsi snový příběh chvilkami, jakoby, svrchu. To se díval Tvýma očima Tvůj Anděl Strážný a ukazoval Ti děj, který se už nesmí stát.
A Anděl Ti chce říci, že Tě sleduje a Ty s ním už konečně začni rozmlouvat...
Přej si do hvězdiček, aby se to nestalo a abys měla hvězdnou ochranu celý život... Tento sen Ti ukazuje více směrů, ale to až jindy...
Děkuj do hvězd za tento sen a hvězdy Ti pošlou ochranu...
Jsi duchovně nasměrovaná, tak jdi do svého středu a to je srdíčko...
Naslouchej jemu a neposlouchej jiné... A srdíčko Tě přivede tam, kde jsi byla i v minulých životech...
 
Vítel
20.05.17
09:22
Nereg.

IP: 160.218.212.*
Dobrý den, rád bych si chtěl nechat vyložit sen. Zdálo se mi že jsem v jedné ulici kde jsou nějácí lidé s kterými jsem se spřátelil a zjistil jsem že jedna holka z nich umí kouzlit tak jsem ji hrozně začal prosit jestli ze mě neudělá holku, k tomu jsem ji přesvědčil (vždycky jsem chtěl být holkou a když jsem byl holka tak jsem dofal že mě někdo znásilní což se nestalo) ale pak večer řekla že ze mě udělá znovu kluka, ale já jsem nechtěl, ale pak řekla že ze mě ráno zase udělá holku tak jsem souhlasil.
Hodně bych chtěl vědět co to zmená tak doufám že nemáte tolik snů na vyluštění že by jste můj nechtěně vynechali Díky předem
 
« zpět \ Přidat komentář





Online výklady ZDARMA:
Orákulum lásky
Zjistěte, co k vám cití druhá osoba a získejte cennou radu. Jaký vztah hledá druhá osoba?
více...
Andělská pošta
Napište dopis andělům.
Novinka!
více...
Kariéra podle zvěrokruhu
Jaké je ideální zaměstnání pro jednotlivá znamení?
více...
Kalkulačka lásky
Výpočet vztahu podle jmen dvou zamilovaných osob. Novinka!
více...


English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)