English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je pátek, 29.3.2024
Svátek slaví Taťána, zítra Arnošt.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je pátek, 29.3.2024
Svátek slaví Taťána, zítra Arnošt.
Denní horoskop
Váš aktuální horoskop pro dnešní den.
více...
Metoda zvaná "Osudová"
Blízká budoucnost z hracích karet.
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu
zpět

Prosím někoho -energie a duchové

Kouzla a magie
I ten, kdo věří na čáry a kouzla dostal od nás místo se "rozepsat". Proto neváhejte a svěřte se se vším, co vás tíží v oblastech magie, ať už černé nebo bílé.

« zpět \ Přidat komentář

Prosím někoho -energie a duchové

Agentka7
03.06.15
22:07
Reg. před 2016

Zdravím a žádám někoho kdo umí pracovat s energií, kledbami a duchařinou. Mám problémy a jisté podezření. Potřebují to s někým probrat po emailu. Děkuji.
 
Agentka7
03.06.15
22:39
Reg. před 2016

Byla jsem prokletá a já sama jsem taky prokletá, strašně toho lituji a potřebovala bych očistit a myslím si že i rodina byla kdysi prokletá, máme to v životě všichni moc náročné. U rodičů v baráku byl duch už není ale 100% byl a už je to delší doba co jsem někde četla že se na člověka může napojit duch a vysávat z něj energii? Že jsou lidé co to dokážou zbavit toho ducha. Nevím ale mám strach že se něco děje protože na sobě pociťuji jako kdyby ze mě někdo vysával sílu. Nevím a nebo je to tím prokletím? Nebo nějaké špatné energie? Byla bych ráda kdyby mi někdo pomohl to objasnit či zjistit. Už si nevím rady.
 
Agentka7
03.06.15
22:42
Reg. před 2016

email: mamink.a@seznam.cz
 
Dracizena
05.06.15
14:00
Nereg.

IP: 213.151.77.*
Agentko nepanikař... budeš nejspíš v období puberty a to je zóna, která se za člověkem táhne třeba i 10 let a proto je člověk citlivý na parajevy. Komu se otevře vnímání v pubertě, duchovno ho může i strašit.
Prostě se začni modlit a obaluj své tělo do duhy, do pestrých vizuálních barev.
A co se týká kletby, vždy se kletba vrací jako bumerang. Jsi prokletá? Ano, protože jsi někoho proklínala v minulém životě a dnes se Tvá kletba v podobě energie vrací... Zastavíš ji, když si denně budeš před spaním ámenovat a vždy dej i svému tělu, i lůžku, i celé místnosti nějakou pestrou barvu.
Ne, nikdo Tě nezbaví toho Ducha. Ano, jsou lidé kteří jakoby odstraní to negativní, ale ve skutečnosti, to negativní se vrátí, ale v jiné podobě. Třeba začne bolet pravidelně hlava, nebo brní prsty, jsou divoké sny a pod.
Nikdo z Tebe sílu nevysává. Lidské tělo je tak dokonalé, že si umí udržet svou sílu od narození, do konce života.To se jenom tak říká, aby si začal člověk hmotnit vizuální ochrany...
Ale Ty cítíš energie lidí kolem sebe a je to jejich nemocná zóna. Duchovní lidé jsou citliví na energie, které vyzařují lidé, s kterými se pravidelně potkávají... Buď šamanem sama sobě a pouštěj duhu i do svých přátel. Udělej si vizi, že duha je andělský had, který obmotává každého kolem Tebe. Tento duhový had je léčivou formou... ano, duha léčí, duha jsou sluneční paprsky a my jsme stvořeni ze slunečního světla a dnes máme každý svým slunečním dobitím druhého léčit, i třeba na dálku... Je to vůle vyšších světů...
Lidé se jen opalují, ale neví, že mají tělo představou plnit slunečními barvami a pak je vypouštět z těla do aury, aby každý byl světelným člověkem...
Prozradila jsem Ti toho málo, ale pro začátek, je toho hodně...
 
Lumpino
06.06.15
05:47
Reg. před 2016

Já ososbně bych v takovém případě vyzkoušel meditační techniky. Pro příklad takzvaný "trátak". Postupy jsou na netu. Je to praktika z Jogy určená k soustředění a uklidnění mysli a k také ochraně před cizími nepříznivými psychickými vlivy.
Zde nejsou možné odklazy, takže zadej si do Gůgle vyhledávače heslo Trátak.
 
« zpět \ Přidat komentář





Online výklady ZDARMA:
Magická koule
Pokud potřebujete okamžitou ANO/NE odpověď, zeptejte se magické koule.
více...
Andělské karty
Toužíte o komunikaci s anděly? Vytáhněte si andělskou kartu!
více...
Indiánský horoskop
Indiánský horoskop přisuzuje lidem vlastnosti zvířat.
více...
Články o drahých kamenech
Přečtěte si zajímavé informace ohledně čištění, uchovávání apod.
více...


English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)