English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je úterý, 16.4.2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je úterý, 16.4.2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf.
Tarot na 3
Tento výklad je využíván, když je po třeba si ujasnit své touhy a potřeby. Novinka!
více...
Keltský horoskop
Keltové připodobnili podstatou člověka k vlastnostem stromům.
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Nejnovější příspěvky z fóra:
Osudový partner11.04.24 / Sabina Pikhartová v Láska
magický rituál na vrácení partnera11.04.24 / pepča v Láska
Má cenu o vztah bojovat02.04.24 / Luzius v Praktické věštění
Osudový partner23.03.24 / NIKY1206 v Láska



Nejhorší je, když ti chybí někdo, komu ty už nechybíš.
Další myšlenky ...

Aktuální magická pečeť:

„ Mí blízcí budou v pořádku. ”


Myšlenky moudrých

Börne

Jak velký jsem byl muž, když jsem byl ještě malý kluk!
Další myšlenky

Visit this site in English:
Yes / No Tarot

Diese Seite auf Deutsch besuchen:
MeineMagie.de

W języku polskim na:
Mojeczary.pl



Diskuzní fórum

zpět Přidat komentář k "Náhlý vztek a pocit, že stále něco přehlížím".
Jméno :

Zpráva:


Upozornění:
  • Není dovoleno vkládat placené nabídky na cokoliv. Vložení placené nabídky bude mít za následek smazání příspěvku, opakové vložení pak zrušení přístupu. Pro osobní prezentaci používejte výhradně náš katalog.
  • Pokud budete vkládat příspěvek jako nepřihlášený uživatel, zobrazí se Vaše IP adresa u příspěvku.
    Tato funkčnost je zavedena pro odstranění SPAMů. Děkujeme za pochopení.
  • Administrátoři si vyhrazují právo mazat komentáře, které se dají považovat za spam, tj. nepřináší žádný další obsah, jsou obtěžujícího charakteru nebo se zjevně jedná o klamavou reklamu na cizí služby. Posouzení pak leží výhradně na administrátorech.
  • Vložením příspěvku souhlasíte s pravidly fóra.

Náhlý vztek a pocit, že stále něco přehlížím

Květina
23.12.16
23:53
Reg.26.9.19

Dobrý den,
někomu celé moje vyprávění bude připadat směšné, ale já nevím, kde jinde se vypsat a zároveň opravdu očekávat upřímnou duchovní odpověď.
Stále čekám na lásku a vím, že jsem mladá, je mi jen 24, brzy 25. Už tři roky jsem bez partnera, když nepočítám různé patvary vztahů, které mi v období těchto posledních tří let přišli do života.
Vždy jsem si řekla, zkrátka mě tento vztah měl posunout dále. A tak jsem věřila vesmíru, meditovala, věnovala se sobě, odcestovala do cizí země, studovala vysokou školu, pracovala, snažila se naplnit své tužby, které by mohli jakýkoli vztah táhnout ke dnu. Občas si zašla ke kartářce a ty mi vždy řekly, že má láska čeká za rohem.
A teď tu stojím po třech letech, kdy jsem si myslela, že už jsem na duchovní úrovni, kdy jsem schopná být sama a přesto šťastná, spokojená i bez partnera, s myšlení, že ten pravý by byl krásná třešinka na mém plném životě přátel, rodiny, koníčků, zvířat. A předevčírem jsem si řekla, že bych se měla posunout ještě dále a začala si čistit čakry. Měla jsem především krásné pocity, ale dnes. Celý den zvláštní melancholie a najednou mě zachvátila neuvěřitelná vlna vzteku na celý vesmír. Nikdy jsem nic podobného vůči Vesmíru nepocítila, vždy jsem si velmi vážila jeho vedení a brala ho jako jakýsi proud kolem mě, který mě vede tím správným směrem, abych mi bylo pomoci k tomu, po čem ze srdce toužím. Ale najednou mě zachvátil vztek, protože mám stále pocit, jakoby vážně moje láska byla na dosah a já ji jen nedokázala dosáhnout! Sama sobě stojím v cestě a nevím čím! Věřím na lásku uvnitř tak silně a tolik miluji, dávám lásku všem kolem sebe, přesto bych ji mohla dávat ještě více, a to směrem ke svému partnerovi, který by mi ji dával na zpět.
Myslíte, že krok zpět může být čištěním čaker? Nebo máte pro mě nějakou radu? :)
Děkuji mnohokrát :)
 
Dracizena
08.01.17
14:55
Nereg.

IP: 92.62.225.*
čti si mě zde a najdeš odpovědi i pro sebe... Tvůj dlouhý sloupek nemám čas číst... i když vím, o co u Tebe jde... pááá
 
Luis
02.06.19
05:30
Nereg.

IP: 216.209.222.*
Pozor, jsi podle činského horoskopu pes a možná budeš váha nebo štír- jen nic nedělej silou a buď spokojená se stavem co je. Je to podle toho co píśeś kritické. Na cokoliv budeš tlačit to se vymstí vývojem kam by jsi to nechtěla , tak pékně vše vyházej z hlavy.
Jsem to samé a prošel jsem si tím . Máme v osudu dáno čekat. Fakt nevím na co ale fakt cokoliv teď uděláś silou to tě přivede ještě k většímu hoři.
Buď pozorovatel, nic na sebe neber, do ničeho se neuvazuj a až pŕijde to správné budeš to cítit. Jsi mladá nic ti neuteče. A vyhejbej se lidem narozeným ve znamení draka , ti tě pŕivedou jen do neštěstí . Hlavně nenavazuj vážný vztah protože si myslíš źe ti utíká život. .
 




English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)