English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je pátek, 29.3.2024
Svátek slaví Taťána, zítra Arnošt.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je pátek, 29.3.2024
Svátek slaví Taťána, zítra Arnošt.
Tarot na 6 karet
Klasický výklad tarotu na jednoduchou otázku.
více...
Denní horoskop
Váš aktuální horoskop pro dnešní den.
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Nejnovější příspěvky z fóra:
Osudový partner23.03.24 / NIKY1206 v Láska
Stále se opakující sen06.03.24 / VK123 v Sny
Sny25.02.24 / Jacob - Renesmee v Láska
Osudový partner24.02.24 / Marek Holan v Láska



Lépe než nenávidět a mstít se, je zapomenout a milovat znovu.
Další myšlenky ...

Aktuální magická pečeť:

„ Zvládnu své povinnosti s klidem a včas. ”


Myšlenky moudrých

Cicero

Nic není tak typické pro přízemního a omezeného ducha jako láska k majetku.
Další myšlenky

Visit this site in English:
Yes / No Tarot

Diese Seite auf Deutsch besuchen:
MeineMagie.de

W języku polskim na:
Mojeczary.pl



zpět

pomoc

Kouzla a magie
I ten, kdo věří na čáry a kouzla dostal od nás místo se "rozepsat". Proto neváhejte a svěřte se se vším, co vás tíží v oblastech magie, ať už černé nebo bílé.

« zpět \ Přidat komentář

pomoc

slunečniceM
29.06.14
13:32
Reg. před 2016

Jednou jsem vedla hovor se známým, že nic se neděje náhodně. Že všechno je vepsáno ve vesmíru. Tento muž mi řekl, že manžel mi bude vždy ubližovat a jedna kartářka mi řekla, že se musím hodně snažit a vše bude dobré, ať přijdu za rok. Kde je v mém případě pravda? Můžu poprosit někoho, kdo pomůže přímo mě? Začínám věřit, že existují vyšší síly, ale potřebuji se přesvědčit od někoho nestraného, kdo mne nezná. Ptám se proto, že oba dva lidé na mě svým způsobem mají nějaké vazby přes přátele. Je tady někdo, kdo by mi mohl pomoci, prosím. Děkuji
 
Dracizena
29.06.14
15:28
Nereg.

IP: 213.151.77.*
Slunečnice, ano, nic se náhodně neděje a vše k nám mluví řečí těch dějů a když Ti kartářka řekla, že se musíš snažit, abys děj změnila, měla pravdu...
Lidský život je cestou, jak se říká a já tu cestu nastíním jako silnici se škarpou, ale plnou nánosů smutků, nehod, potíží, prostě bordelu... a to je to nevyčištěné bahno ve škarpě... pak deštivá voda dobře neodtéká a silnice se boří a to samé se děje i v lidském životě, který se pak také boří.
Když stagnující energie z těla nečistíme, pak život nezměníme
a karmické tíže nás boří, tíží, znemožňují a tělo nemá náležitou
ochranu atd...
Vizuálně si hmotni barevná světla kolem těla a tato zóna, až dojde do správné síly, tak dokáže měnit myšlení i partnerovi, dětem, rodičům,
přátelům... bude je zklidňovat atd...
Pak Tvé svítící okolí/aura/, dokáže měnit i Tvé lidské okolí...
A kdo na Tebe bude slovně útočit, jsou to jen lidé, kteří nesou v sobě problém a hádkami se chtějí svého niterného problému zbavovat a těch se buď vyhni a nebo je také obaluj duhou barevnou a tím jim pomáháš měnit jejich agresivní zóny, které jsou nákazou pro jiné lidi...
Na světě jsme úplně k jinému účelu, než se najíst, pohádat, pobavit a vyspat... Jsme nosiči mnoha odstínů slunečních paprsků... ale o tom je dlouhá řeč... měj se dobře a jdi duchovně dál...
 
Nike.
29.06.14
16:15
Nereg.

IP: 37.48.44.*
Slunečnice,
náhoda je jen nerozpoznaný zákon příčiny a následku,
ale kdyby bylo všechno ve vesmíru vepsáno, pak by bylo všechno rigidně dané a vesmír by se vlastně sám nevyvíjel. Jenže ten je na vývoji postaven. Jednou do toho vhlédneš, že to tak je. Přeci jsi i teď postavena před rozhodnutí a máš možnost si svou budoucnost sama tvořit. Vždyť je to logické. Anebo máš možnost žít ve vleku něčeho/někoho jiného, což by byla víceméně promarněná inkarnace. "Vepsány" jsou jen přednastavené podmínky, které jsou pro Tvůj vývoj vhodné. Je ve Tvých silách to měnit ve svůj prospěch, ale i naopak.
Mám takovou zkušenost, že lidé, kteří hýkají, jak na ně sedí různé horoskopy, numeroskopy apod. jsou přesně ti, kteří vládci svého osudu nejsou a jsou pasivně ve vleku.

Tvůj manžel Ti bude vždy ubližovat? Jistě, protože máš přesně takového muže, jakého potřebuješ. On Ti dokonale vyhmátne, kde jsi slabá a co máš změnit. I kdyby ses ho zbavila, nejspíš potkáš něco v bledě modrém. Tak dlouho, dokud se konečně nevzpamatuješ a nenaučíš se vážit si sebe sama, mít se ráda, vydržet taky sama se sebou v samotě, nelpět na jiných lidech a čekat, že Tě někdo udělá šťastnou, když to ve skutečnosti není v ničích silách, a v podstatě sama nevytvářet uzurpátorské vztahy v rodině. Dát svobodu sobě i druhým.

Až se Ti tohle jednou povede, tak tenhle druh chlapů z Tvého života odpadne. Teoreticky by se mohl i on změnit, když ho nebude cosi v Tobě provokovat, ale to by bylo velmi vzácné.
Jestli si to nedokážeš přiznat a něco taky udělat, tak to bude vypadat tak, jako kdybys na nějaké křižovatce zvolila cestu, po které bys s klopýtáním nakonec dorazila na tu samou křižovatku, ale potom místo toho, abys zkusila jinou cestu a šla dál, tak s falešnou nadějí, že tentokrát bude líp, šlapala zase tu samou okliku. Takovým lidem nakonec zkolabuje ego pod tíhou utrpení. Když to nejde po dobrém, tak to ten vesmír zařídí po "zlém". Ego má v sobě autodestrukční prvek, naštěstí :D Ale zbytečně dlouho to trvá a bolí to.

 
slunečniceM
30.06.14
17:42
Reg. před 2016

dračí ženo a Nike, děkuji vám oběma za odpovědi.Ano, svůj život mám ve svých rukou a nikdo jiný ho za mě žít nebude a je na mě, jakou cestu si zvolím a je mi jasné, že musím začít u sebe, jen se mi z toho života vytratila radost a nevím jak ji tam mám vrátit. V určitých případech musí člověk taky zatnout zuby a nebýt sobecký a nemyslet jen sám na sebe. Nemohli by jste mi doporučit nějakou literaturu. Díky
 
Dracizena
30.06.14
17:45
Nereg.

IP: 213.151.77.*
Doporučím, napiš mi na meil, jsem seznam.cz
 
« zpět \ Přidat komentář





Online výklady ZDARMA:
Karta dne
Na každý den jiná karta a jiná věštba.
více...
Metoda zvaná "Osudová"
Blízká budoucnost z hracích karet.
více...
Kalkulačka lásky
Výpočet vztahu podle jmen dvou zamilovaných osob. Novinka!
více...
Osobní roční vibrace
Zjistěte, jaký jedinečný účinek na vás má vaše aktuální osobní roční vibrace.
více...


English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)