English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je pátek, 29.3.2024
Svátek slaví Taťána, zítra Arnošt.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je pátek, 29.3.2024
Svátek slaví Taťána, zítra Arnošt.
Numerologický výpočet aury
Aura je energie, která obklopuje každého z nás. Novinka!
více...
Čtení z ruky
Kompletní popis a metody čtení z ruky.
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu
zpět

Jsem čarodějka a hledám další!

Kouzla a magie
I ten, kdo věří na čáry a kouzla dostal od nás místo se "rozepsat". Proto neváhejte a svěřte se se vším, co vás tíží v oblastech magie, ať už černé nebo bílé.

« zpět \ Přidat komentář

Jsem čarodějka a hledám další!

AnnaRegina
14.02.14
18:05
Nereg.

IP: 89.102.105.*
Svěřuju se sem, protože už nevím co dělat. Je to tady docela anonymní a za to, že jsem čarodějka mě v téhle době už nikdo neupálí.
Co vlastně umím?
Zhasnout zápalku pohledem, léčit bolesti hlavy, ne úplně, ale aspoň částečně, umím brát energii z živlů. Umím brát a dávat energii lidem. Umím se s lidma propojit, což znamená, že asi na týden máme společné emoce. Ty silnější zvítězí. Někdy vidím budoucnost. Mám zvýšené vnímání paranormálních aktivit... vidím ducha svého mrtvého otce, například. A taky už jsem se naučila vyhledávat čarodějky ve svém okolí. Už jsme 4. Ale moc toho neumíme, nevíme jak na to a chceme pomoct. Taky se mě a jedné z nich poslední dobou mění barva očí. Přelévají se ze zelené na hnědou a tak různě. Spolužáci ve škole si toho už všimli i bratr a mamkou. Chci se naučit víc a vědět co vlastně jsem. Můj kamarád, který čaroděj asi není-taky se mu mění barva očí. Z modré na hnědou. Už jsem to viděla. Nevím co se to děje a nevím kdo mi může pomoct. Hledám čarodějky. Ty opravdové. Můžete mi psát ne email-Anna.R.B@seznam.cz
Samozřejmě to není můj pravý email. Pravý bych tu nikdy nedala. Všechno co tu píšu myslím vážně. Hledám jen pomoc. Kdo mi nevěří, nevěřte. Kdo mi pomůže, tomu budu vděčná.
Anna
 
Luis
15.02.14
03:45
Nereg.

IP: 199.7.156.*
Klidek, to je dnes normalni.
Nesklouzni do cerne magie, udelej si kurs Reiki , vsechny stupne. Pomuze ti to utridit umysly a dat smysl pocinani. Slovo carodejka to co citis moc nevystihuje a dnes se rodi hodne takovych deti, viz odkaz dole.
Precti si Bibli, to nikdy nikomu neuskodilo.
Zasadni rozhodnuti v teto oblasti ale i ve svem zivote odloz na pozdeji, az budes mit jasno.

Nelze zde davat odkazy, tak si na ceske wikipedii najdi "indigove deti"
 
Luis
15.02.14
04:40
Nereg.

IP: 199.7.156.*
Pocti si jestli se ti bude libit na
vira.cz
 
AnnaRegina
15.02.14
16:44
Nereg.

IP: 89.102.105.*
S moji kámoškou čarodějkou jsme se koukli na ty- Indigové děti. Na popis atd. Jsem 100% přesvědčena, že tohle nejsme. Koukla jsem se na jejich charakteristiku chování a takhle se rozhodně nechováme. Navíc neovládáme telepatii. Pouze to, co jsem psala předtím. Indigové dítě nejsem.
Hledám čarodějky a chci se zlepšovat.
 
treeza
15.02.14
17:18
Nereg.

IP: 94.4.51.*
Tak kdys dokazes videt budoucnost jak.si uvedla tak mi to.dokaz znám pár lidi který se tomu věnuji a sou.fakt.dobří

I
 
AnnaRegina
15.02.14
17:40
Nereg.

IP: 89.102.105.*
Ty vize přicházejí náhodně. Nebo se musím hodně soustředit a tu osobu minimálně celkem dobře znát. Potom je vize pravděpodobnější. Někdy vize příjde sama od sebe.
 
Woh
28.02.14
20:04
Nereg.

IP: 80.188.201.*
Poslal jsem e-mail
 
Sallhra
16.04.14
17:06
Nereg.

IP: 194.228.20.*
Všechno je v mysli, pokud se něco naučit máš, přijdeš si na to sama. Co se týče tvých vizí, pokud chceš cíleně vidět něčí budoucnost, musíš se mu otevřít, pomáhá tělesný kontakt.
 

Theodor (unlogged)
18.04.14
14:20
Nereg.

IP: 77.104.223.*
AnnaRegina: Přijde mi, že popisuješ normálního člověka. Žádné indigo, žádnou čarodějku. Hranice lidské mysli jsou velmi široké. Vize budoucnosti jsou kombinací prognostických schopností mozku + (řekl bych) kvantových principů, jež nám skutečně umožňují provázat to co bylo, je a bude do jednoho obrazu (časoprostoru). Dávání a braní energie lidem, to je trochu širší téma, ale opět se nejedná v principu o nic nadpřirozeného. Nežijeme v materiální ani energetické izolaci (resp. jak víme hmota (materia) je pouze velmi dobře organizovaná energie a nic víc) a podobně jako teplo proudí z teplého předmětu na chladný, tak "mentální" energie proudí z míst vyšší koncentrace do místa nižší koncentrace. Duch tvého otce je vždy s tebou, nicméně to neznamená, že je to skutečně on. Je to jeho obraz, který žije v tobě. Pokud jsi sensitivní na tyto věci, samozřejmě vycítíš i jiné sensitivní osoby, tedy zde také nevidím nic nadpřirozeného.

Barva očí: z modré na hnědou je to problematické, nicméně ze světlé na méně nebo více světlou je to opět normální - závislé na prokrvení duhovky. Ve změnu z modré na hnědou nevěřím. Několik lidí mi tvrdí, že je to možné, nikdy mi to neprokázali (fotografií ani jinak). Domnívám se, že to bude spíš dojem, než realita.

Proč to píšu? Protože je potřeba začít tím, že tyto věci jsou přirozenou součástí přírody, vesmíru, člověka. Nejedná se o nic nadpřirozeného ani vyjímečného. Těžko by jsi nazvala člověka s absolutním hudebním sluchem mágem jen proto, že umí analyzovat hudbu zcela jinak než 99% populace.

To co píšeš je talent, který je většinou zapomenut v momentě, kdy nastoupíš do práce a začneš mít "běžné" životní starosti. Proto je dobré ho kultivovat a nějak svědomitě využít ku prospěchu společnosti. Zvol si kupříkladu povolání, kde sensitivita a práce s psychikou bude ku prospěchu.
 
hmm hmm
18.04.14
15:40
Nereg.

IP: 78.80.117.*
annaregina

rozumím ti, měla jsem podobné stavy a vyrovnala jsem se s tím... chce to na sobě trošku popracovat. Můžeš tyhle věci vědět, protože si to pamatuješ z minulých životů...
a chápu tě hodně lidí tyto věci zlehčuje napíšu ti na mail uvidím jak bych ti mohla pomoct... .
 
Ka-ri-a
16.05.14
20:15
Reg. před 2016

V tomhle ti sice pomoct nedokážu,jsem sama začátečnice.Jediné co právě umím je číst myšlenky.Poslední dobou ve mně panuje smutek a zlo.Mení se mi barva očí a vlasů.Oblíkám se jinak a jsem zavřená v jedný komoře a nic nedělánm Divný co??
 
Resí
16.07.14
00:08
Nereg.

IP: 37.48.38.*
Mam 6let plne zkusenosti. Mas-li stale zajem, ozvi se na StienRose.Moon@seznam.cz nebo navstiv mou stejnojmenou stranku na infoblogu. Samozdrejme zcela zdarma.
 
Valika
26.12.15
07:02
Nereg.

IP: 95.102.200.*
Dobrý deň.
Náhodou som sa dostala na túto stránku a prečítala vaše diskuzní fórum. Chcela by som sa k tomu vyjadriť. Verím, že dávno existovali čarodejnice a možno sú medzi nami aj dnes.Verím v paranormálnych javoch, v dobro aj v zlo. Niekedy aj ja mám pocit pri niektorých ľuďoch, ako keby mi brali energiu a zas naopak. Inokekedy sa mi snívajú sny, ktoré sa stanú v mojom živote.Možno, že je to asi normálne keď takto cítim.Ale všetko treba brať zdravým rozumom a sústrediť sa na každodenný život.
 
Lumpino
27.12.15
05:06
Reg. před 2016

Je to úplně normální. Ty schopnosti jsou v každém člobrdíkovi/člobrdici. Jen si je málokdo uvědomuje. A dají se rozvinout pomocí třeba meditace.
 
nikdo
22.08.16
15:42
Nereg.

IP: 5.66.226.*
ahoj nevim jestli jsem carodejnice ale myslim ze ne , mivam nahodne vize ktere se pozdeji stanou
 
Lumpino
22.08.16
17:41
Reg. před 2016

Normální předvídání. To není nic čarodějnického.
 
Sally
23.08.18
13:41
Reg.23.8.18

Ahoj. Nevím jestli jsem úplně čarodějka, ale mívám sny které předpovídají budoucnost a taky vídám duchy.
 
Hadimrska
26.08.18
01:34
Nereg.

IP: 94.113.130.*
Ty vo*e no vy jste tady vsichni chytri jak radia (nemam na mysli autorku prispevku).

Libi se mi prispevek od ID Valika. :)

K veci: Reiki je dobra rada, ale musi se to delat velmi pomalu. Kamoska si udelala vsechny urovne behem mesice (mozna behem roku, ale proste hrozne rychle). Pak ji trosku hrablo, a vyskocila z 8. patra. ... Takze s Reiki opatrne.

Ja videla jednoho frajera i frajerku, jak se jim zmenili oci na cervenou. A ne, nenasadili si barevnou cocku. Frajerka je mela rudy, kdyz me prohodila sklenenym stoleckem kdesi na chodbe v jednom panelaku, kdyz jsem ji otevirala dvere. Typek je mel pro zmenu cervene, kdyz na me rval. Myslim, ze oba me chteli zabit. Ten typek urcite. Zavezl me nekam na nejake misto autem, a tvrdil, ze jsme nekde uplne jinde. ... :D :)

(Jestli vas zajima, jak jsem utekla.. Tak to je vl. tajemstvi. A stejne to zni uplne neuveritelne :D :) Takze to si spis necham pro sebe.)

No jo, trosku jsem provokovala mocnosti zla, a vyzyvala veskery temny a zly tvory na souboj. Ehm.. :( Tak si me pak taky nasli. (No jo, ona na me rvala fakt podivnym 7x silnejsim hlasem, nez mela normalne... VZDYT JSI ME SAMA VOLALA, AT ZA TEBOU PRIJDU!!! NO A ON mi rikal neco podobnyho.) ...

Takze takovym stylem NE. ... :D :) Experimentovat a bejt chytrej, nebo neco rikat a delat, a nic o tom nevedet.. Nezabyvat se tim do hloubky.. Nic si o tom neprecist... Nemit zhruba alespon nejakej svuj jasnej zaver vyhranenej o tom. Nemeditovat o tom v tichosti. ... Necist dobrodruzne knizky, a nevedet, jak bych se na tom miste ja sam/a zachoval/a. ... To proste taky neni uplne dobry. :D :)

Tu Bibli bych volila taky jako dobrej zaklad. I kdyz samozrejme jenom cist nestaci... :)

Nicmene,,,,, to, ze se meni barva oci, jsem zazila na vl. oci.

Podle me je treba se taky zamerit na to, co si doopravdy prejes umet. ... Ja si treba jako mala vzdycky prala byt jako ten kluk ze 6.smyslu (s Brucem Willisem), obcas jsem pak videla ruzny duchy a tak,,,, no a nebylo to nic moc, proste. ... Nevim, jak jim mam ted pomoct, kdyz jsem vydesena k smrti, kdyz je vidim, a slysim. ... Tak se ted snazim hodne prat, uklizet, delat pekne veci pro okoli. Proste, budovat v sobe nejakym zpusobem svetlo. Nejake vnitrni vyzarovani a odvahu,,,, abych pokazde nebyla v uplnem soku, kdyz se kolem dejou silene veci,,,, aby me to nekam neodvalo. ... Abych byla silna, a tak.

No hlavni je byt v klidu,,, a delat neco peknyho pro rodice. Treba uklizet pro ne, varit jim, umyvat nadobi, delat jim radost. Resp. k tomu vsemu po svem divokem.. A ruznobarevnem zivote jsem ve svych skoro 30ti letech dosla. ... Pokud mas s rodici vyborny a skvely vztah,,,,, tak delat pekny veci pro kamarady.

Taky se za ne modlit (nemam rada tenhle vyraz, modlit - bo krestanstvi),,,, posilat jim lasku. Silu. Odvahu. To muzes delat v podstate od rana do vecera.

Pokud lidem energii beres... Nebo elementum. ... :D :) Urcite to neni dobry.

Nebo ja nevim, jsi na tom domluwena s temi elementy? Ze si od nich beres energii??

Mmmm Nemyslim si.

...

Samozrejme pokud je to nejakej zm*d. Kterej skodi lidstvu. ... Uz se nad tim da polemizovat. ... :D :)

Ze mu beres energii.

Taky je dobry vycistit si prostor. ... Kde bydlis. ... (Napr. SOLI - das do kazdeho rohu mistnosti 1 kg soli... Kt. pak vysypes do kose a vyhodis.. Tak cca za 5 hodin. Az se to vycisti.) A vykourit ten prostor vykurovadlem - palo santo ideal. Z vonnych tycinek maximalne jenom NAG CHAMPA. ... Vykurovadlo idealne si nejake porid. ...


Taky si denne cistit auru. ... Je treba. ... Napriklad.

Bydlet sama. ... Uplna svoboda, a kdyz clovek nikoho neobtezuje, ale zachranuje zvirata... Ktery kolikrat kvuli lidem trpej. A nasazuje svuj zivot kvuli prirode, ze kt. vzesel. A kvuli svym nejblizsim. To je podle me ta nejvetsi magie.
 
Alokin
22.05.19
21:36
Nereg.

IP: 78.45.80.*
Ahoj,
drive jsem se dost aktivne venovala bile magii. Akorat ted poslesnich par let mam problem se soustredenim. V byvalem vztahu jsem to utla a od te doby se k tomu i kdybych chtela nejak nemuzu vratit. Ted je muj zivot uz relativne v poradku. Takze mi nic nebrani. Ale koncetrace je docela veliky problem. Nevim jak vypnout. Kdyz se jen malinko snazim, tak za chvilku tuuuuuuuut... .konec. Nejake rady jak udrzet pozornost? Dekuji
 
Noelia
25.07.19
13:43
Reg.25.7.19

Tak já nevim. Jestli by si opravdu měla příznaky pro to být čarodějka proč to všude rozkrikujes? My jiné bytosti máme držet spolu. Já nejsem sice čarodějka ale někdo nebo něco jiného jsem. Říkejte si tomu jak chcete.
Ale čarodějky od věku aspoň polovina z nich drží s námi.
 
Izabela
13.11.20
00:15
Reg.9.5.22

Mam taky problem jednou sem mela kamošku a byla čarodejka umela to perfekne as na jednou umrela ale na jednou sem taky mela cervene oci a kdy sem nekomu neco prala škaredehoba nebo sem ho zaklela se mu to stalo a taky furt mam špatne sny a a trpim nespavosti a po dvanacte hodine mam taky cervene oci
 
Jar
29.01.21
22:04
Nereg.

IP: 194.61.48.*
Jestli se chceš soustředit, nauč se nejdříve nemyslet na nic
 
Terkaaa
10.02.21
21:18
Nereg.

IP: 188.116.127.*
Mě se tqky stává že vydím budoucnost ve snech mám hodně divné vize ale jdou ovládat jen ro chce zrénink😁
 
Jar
11.02.21
07:51
Nereg.

IP: 78.80.20.*
Terkaa..takže dovedeš ovládat vize budoucnosti, nebo ses takto naučila ovládat budoucnost... ?
 
« zpět \ Přidat komentář

Online výklady ZDARMA:
Egyptský horoskop
Dokonce i egyptští bohové mohou předvídat budoucnost.
více...
Kalkulačka lásky
Výpočet vztahu podle jmen dvou zamilovaných osob. Novinka!
více...
Snář
Klasický Nostradamův snář - co se vám pokoušejí prozradit vaše sny?
více...
Články o drahých kamenech
Přečtěte si zajímavé informace ohledně čištění, uchovávání apod.
více...


English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)