English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je čtvrtek, 25.4.2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je čtvrtek, 25.4.2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto.
Metoda zvaná "Osudová"
Blízká budoucnost z hracích karet.
více...
Egyptský horoskop
Dokonce i egyptští bohové mohou předvídat budoucnost.
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Nejnovější příspěvky z fóra:
Osudový partner17.04.24 / ALENA v Láska
Má cenu o vztah bojovat02.04.24 / Luzius v Praktické věštění
Osudový partner23.03.24 / NIKY1206 v Láska
Stále se opakující sen06.03.24 / VK123 v Sny



Lidé touží po nesmrtelnosti, a přitom mnohdy nevědí, co mají dělat, když v neděli odpoledne prší.
Další myšlenky ...

Aktuální magická pečeť:

„ Získat peníze mi půjde snadněji. ”


Myšlenky moudrých

Aristoteles

Lidé nemohou nepřetržitě pracovat, potřebují odpočinek. Proto však odpočinek není ještě konečný cíl.
Další myšlenky

Visit this site in English:
Yes / No Tarot

Diese Seite auf Deutsch besuchen:
MeineMagie.de

W języku polskim na:
Mojeczary.pl



Slavní Kozorohové

zpět

Kozoroh je pracovitý a ambiciózní. Saturn, který vládne Kozorohům, pomáhá k získání pozornosti publika.

Tito lidé mají kvanta zdravého rozumu. Jejich symbolem je robustní horská koza, která je schopna přelézt všechny překážky. Proto se nikdo v tomto znamení nikdy nevzdává, i když jsou opatrní a snaží se vše dělat bezpečně. V tom jim pomáhá jejich vládce – Saturn, planeta trpělivosti. Ve své DNA mají loajalitu. Kozorohům můžeme bez obav věřit, ať už jde o záležitosti finanční, nebo srdcové.

Kate Middleton (09. 01. 1982)

Jen Kozoroh, který je v pohodě, by si mohl vzít budoucího krále Anglie, aniž by ho to vyvedlo z míry. Proto jsme si ji vybrali jako silnou zástupkyni Kozorohů – žen.

Díky vládnoucímu Saturnu Kate nikdy neztrácí na eleganci a držení těla. Když se v dubnu 2011 upíraly miliony očí z celého světa k její svatbě s Williamem, chovala se klidně a s dokonalou grácií.

Nynější vévodkyně z Cambridge, potkala Prince Williama v září 2001 na Universitě ve Skotsku. Nejprve se Kate a William stali přáteli, a později přišla láska.

Kozorohové mají kvanta trpělivosti. Catherine Middleton byla britským tiskem nazývána "Waity Katy" (čekající Kate). To proto, že Williamovi trvalo dlouho, než ji v říjnu 2010 požádal, aby se stala jeho nevěstou.

Kate je dobrým příkladem svého znamení. Kozorohové chtějí v životě dosáhnout úspěchu, ale stále pevně věří v tradiční rodinné hodnoty. I přes to, že se Kate svědomitě věnuje svým královským povinnostem, netají se svou touho po veliké rodině.

Denzel Washington (28. prosince 1954)

Denzel Washington je příkladným kozorohem – mužem. Chopil se pevně většiny příležitostí, které mu osud přivedl do cesty. Pracoval tvrdě, aby se stal úspěšným, a jeho úsilí se mu vyplatilo.

Denzel se narodil v New Yorku. Když mu bylo čtrnáct, začal se toulat s hochy ze sousedství a dostal se do problémů. Jeho matka, Lynne, ho poslala do internátní školy, aby ho vrátila zpět na správnou trať. Denzel přiznává, že rozhodnutí jeho matky, mu dalo nový směr. Pokračoval na Universitu, kde se zaměřil na divadlo. Jeho první práce byla jako asistent produkce. Kozorohům nevadí začínat od nuly. Denzel měl velký talent a tak netrvalo dlouho, a v roce 1980 získal první, seriálovou roli.

Kozorohové jsou ambiciózní lidé! Denzel získal dva Oscary, dva Zlaté glóby, a Tony. Danzel a jeho manželka, Pauletta, jsou svoji od roku 1983 a mají čtyři děti. To poukazuje na to, že jsou kozorohové stálí a dodržují své sliby a závazky.

Kozorohové se snaží své finance dobře využívat. V roce 2011, daroval Denzel 2.250.000 dolarů na univerzitu, kde studoval, aby dotoval divadelní profesuru a zřídil stipendium pro vysokoškoláky.


Online výklady ZDARMA:
Významy křestních jmen
Stručný přehled o původu, používání a další informace o křestních jménech.
více...
Roviny vztahu
Praktický výklad, který prozradí budoucnost vztahu a jak ve vztahu ideálně pokračovat.
více...
Babka Doňa radí
Odpovědi z karet na nejčastější otázky Novinka!
více...
Polibky podle znamení
Jakou vášnivou povahu skrývají rty znamení zvěrokruhu?
více...



Další z blogu:Pochopení sebe a okolí.Jaký filmový žánr preferují jednotlivá znamení zvěrokruhu?Jak chápat vliv osudu?Nemysli na to, nebo to přivoláš!Nejtajnější fantazie podle znamení zvěrokruhuJak na hypnózu?
Diskutujte o - Slavní Kozorohové:

English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)