English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je pátek, 29.3.2024
Svátek slaví Taťána, zítra Arnošt.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je pátek, 29.3.2024
Svátek slaví Taťána, zítra Arnošt.
Denní horoskop
Váš aktuální horoskop pro dnešní den.
více...
Představení zvěrokruhu
Hlavní vlastnosti jednotlivých znamení zvěrokruhu.
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Kotvičník pozemní

zpět

Zdravím vás moji mílí magičtí přátelé.  Tohle oslovení jsme si vybrala schválně, abych aspoň malinko probudila vaši magickou, nebo jestli chcete – okultní stránku.  Přemýšlela jsem, jakým způsobem "po našem" co nejlépe dodat tělu energii po tak dlouhé zimě… minule jsme objímali stromy, ale dneska pro vás mám specialitku.

Slyšeli jste někdy o Kotvičníku pozemním? Tahle nenápadná žlutě kvetoucí rostlinka je často neprávem přehlížená… Věděli jste, že je to prastará léčivá bylinka, kterou znali už léčitelé Číně? Dnes se kotvičník používá hlavně jako léčivka při chorobách ledvin a močových cest, pomáhá rozpouštění močových kaménků, zvyšuje sekreci žaludečních šťáv a peristaltiku střev, rozšiřuje cévy a snižuje krevní tlak. Je také známé a velmi používané afrodisiakum. Máte pocit, že jste unavení a podráždění?

Nebojte se, sežeňte kotvičník a udělejte si tento rituál:

Nachystejte si pět malých čajových svíček. Rozestavte je do kruhu kolem připravené konvičky na čaj a zapalte je. To je důležité, aby energie z odvaru neunikala, ale zůstala pěkně v něm.  Do konvice nasypte jednu čajovou lžičku sušených květů kotvičníku a zalijete 500ml vroucí vody. Na mírném ohni pomalu vařte. Uvařený čaj pijte 3x denně, vždycky 30 minut před jídlem. Jestli během vaření některá ze svíček zhasne, nebo začne hořet malinkým plamínkem, nebude mít odvar potřebnou a žádanou sílu. Budete mít sice chutný čaj, ale to je vše, takže radši všechno od začátku opakujte…

Ideální doba pro sbírání květů je od června do srpna, a nejlepší odvar vznikne, když ho uvaříte v přibližný čas vašeho narození – pokud jste se narodili v 7hodin ráno, je nejlepší si na vaření přivstat. Dobrou chuť!

Fotografie: botanika.wendys.cz

Vaše čarodějka Eva


Online výklady ZDARMA:
Archandělé
Podrobný přehled dvanácti Archandělů a jejich duchovních paprsků.
více...
Kosmické karty
Energie kterého vesmírného tělesa na nás působí a ovlivňuje nás?
více...
Keltský horoskop
Keltové připodobnili podstatou člověka k vlastnostem stromům.
více...
Články o drahých kamenech
Přečtěte si zajímavé informace ohledně čištění, uchovávání apod.
více...



Další z blogu:Ryby nežárlí, Štíři až moc. Žárlivost a znamení zvěrokruhu?Léčba čakerKteré venkovní rostliny vám přinesou štěstí či vás ochrání?Na co si dát pozor u čarodějnic, léčitelů a věštkyň9 věcí, kterých se vyvarovat, pokud chcete být úspěšníNevěřte těmto čtyřem tvrzením o lásce!
Diskutujte o - Kotvičník pozemní:

Miro / (20.04.13)
Přeji požehnaný čas.hodně si vážím toho,paní Evo,že po dlouhé zimě nabízíme něco pro povzbuzení.je to báječné,že máme k potřebě dary z lékárny přírody.dovolím si říci-jako magický přítel VÁM děkuji a přeji hodně dobré energie.



English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)