English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je sobota, 20.4.2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je sobota, 20.4.2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra.
Kosmické karty
Energie kterého vesmírného tělesa na nás působí a ovlivňuje nás?
více...
Osobní roční vibrace
Zjistěte, jaký jedinečný účinek na vás má vaše aktuální osobní roční vibrace.
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Čtyři živly – čtyři různá předsevzetí

zpět

Většina z nás dělá při různých příležitostech různá předsevzetí. Nemusí se přitom vždy jednat o ta novoroční. Věci jako: přestanu si kousat nehty, budu lépe pečovat o svůj chrup, vzdám se kávy, přestanu kouřit… Ale kolik z těchto předsevzetí dodržíme?  A proč by se měla zaměřovat pouze na jednu osobu? Proč si nakonec nezvolit předsevzetí zaměřené třeba na některý z humanitárních cílů? Zde je několik návrhů, jak takové předsevzetí může každý zvládnout.

Znamení ohně (Beran, Lev a Střelec)

Pozor všichni narození ve znamení ohně! Příležitost pomáhat druhým pro vás nebyla nikdy jednodušší a jasnější, než na přelomu nového roku! Vezměte si za úkol cokoliv, co se týká pomoci mladým lidem. Například se můžete stát dobrovolníkem ve skautském oddíle, mateřské škole, denním, nebo mateřském centru. Můžete se také podělit o své zkušenosti a znalosti při doučování žáka základní školy. Máte rádi čtení? Pomožte dětem rozvíjet jejich lásku k literatuře například prostřednictvím mimoškolního doučování.

Zemská znamení (Býk, Panna a Kozoroh)

Jako znamení země se můžete dostat doslova do kontaktu se součástí vašeho já! Jděte ven do přírody, a poohlédněte se po nějakém parku, nebo rekreačním zařízení a ptejte se po tom, kde byste mohli dobrovolně pomáhat jako trenér, nebo rozhodčí při sportovních utkáních dětí, nebo kde byste jako dobrovolníci mohli pomoci přírodě. Najděte ve vašem okolí jakékoliv sdružení ochránců přírody a pomožte jim třeba s úklidem odpadků v parku. Podívejte se, jak skutečně pomoci přírodě tím, že se přihlásíte v nějaké neziskové botanické zahradě. Vaše země a zeleň kolem vás potřebuje vaši pomoc, a vaši dobrovolnickou duši!

Vzdušná znamení (Blíženci, Váhy a Vodnář)

Znamení vzduchu a větru budou cítit pozitivní vibrace, ba se dokonce i vznášet samým štěstím při dobrovolné práci a pomoci v oblasti umělecké a kulturní! Je pro vás klíčové, používat vaše osobní zájmy jako odrazový můstek pro váš veliký charitativní projekt. Například, pokud máte rádi umění, snažte se uplatnit jako dobrovolník například v muzeu umění. Zbožňujete vašeho psa, nebo předení milované kočky? Pak budete vítáni s otevřenou náručí také ve zvířecím útulku, nebo můžete pomoci třeba sousedovi, který potřebuje pohlídat nebo vyvenčit jeho zvířecího miláčka.

Vodní znamení (Rak, Štír a Ryby)

Umíte se díky svému patronovi -vodě- doslova ponořit do hloubky zejména jako dobrovolníci v oblastech, které souvisí úzce s vodou. Předně vás prosím - nesuďte knihu podle obalu! Možná na vás široká škála dobrovolných prací čeká zrovna a právě v knihovně! Můžete pomáhat jako dobrovolníci třeba při četbě knih pro malé děti, které ještě neumí číst a tím rozvíjet jejich lásku ke knihám, nebo pomožte v prodeji knih, anebo se naplno oddejte školení starších lidí v práci na počítači. Toto vše a ještě i mnohem víc, můžete s velkým úspěchem a efektem dobrovolně provádět právě v knihovně! Knihovna nabízí širokou škálu uplatnění pro zájemce a dobrovolníky.

Nepodceňujte sílu vašeho rozhodnutí a nenechávejte vše na poslední chvíli. Zjistěte si možnosti dobrovolné činnosti ve vašem okolí a podnikněte už pomalé krůčky ke svému předsevzetí! Odměnou vám bude klidná, vyrovnaná a spokojená duše plná radosti!

Copyright fotografie: pixabay.com


Online výklady ZDARMA:
Tarot na 3
Tento výklad je využíván, když je po třeba si ujasnit své touhy a potřeby. Novinka!
více...
Babka Doňa radí
Odpovědi z karet na nejčastější otázky Novinka!
více...
Kosmické karty
Energie kterého vesmírného tělesa na nás působí a ovlivňuje nás?
více...
Kalkulačka lásky
Výpočet vztahu podle jmen dvou zamilovaných osob. Novinka!
více...



Další z blogu:Jak se lidé stávají jasnozřivíMetody čištění drahých kamenů a krystalůHavran, posel z Druhého břehuObnovte sílu svého krystaluJak správně meditovat dýcháním?Mlaskáte či jíte tiše? To, jak jíte, o vás mnohé prozradí
Diskutujte o - Čtyři živly – čtyři různá předsevzetí:

English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)