English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je čtvrtek, 25.4.2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je čtvrtek, 25.4.2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto.
Horoskopy na 2024
Jak si na tom budou stát všechna znamení v roce 2024?
více...
Osobní roční vibrace
Zjistěte, jaký jedinečný účinek na vás má vaše aktuální osobní roční vibrace.
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Nejnovější příspěvky z fóra:
Osudový partner17.04.24 / ALENA v Láska
Má cenu o vztah bojovat02.04.24 / Luzius v Praktické věštění
Osudový partner23.03.24 / NIKY1206 v Láska
Stále se opakující sen06.03.24 / VK123 v Sny



Lidé touží po nesmrtelnosti, a přitom mnohdy nevědí, co mají dělat, když v neděli odpoledne prší.
Další myšlenky ...

Aktuální magická pečeť:

„ Získat peníze mi půjde snadněji. ”


Myšlenky moudrých

Demokritos

Ti, kdo rádi haní, nejsou nadáni k přátelství.
Další myšlenky

Visit this site in English:
Yes / No Tarot

Diese Seite auf Deutsch besuchen:
MeineMagie.de

W języku polskim na:
Mojeczary.pl



Andělské talismany

zpět

Andělské talismany mají mnozí z nás, aniž by si to možná zcela uvědomovali. Jde o různé předměty s vyobrazením andělů, jako jsou obrázky, mince, sošky, anebo třeba amulety. V momentu, kdy se začnete andělům svěřovat a promlouvat k nim, dostanou andělské amulety sílu, která vám pomůže na každém vašem kroku.

Existuje dávná legenda o šťastné andělské minci. Legenda praví, že každý, kdo vlastní andělskou minci, získává snadněji lásku, peníze a má štěstí. Původní andělská mince byla ražená od roku 1792, navrhl jiAgustinDupre, šlechtic, který byl pověřený králem Ludvíkem XVI, aby navrhnul novou oficiální, francouzskou měnu. Dupre, který věřil v sílu andělů, začlenil mezi své návrhy právě toto téma. Formu na andělskou minci nechal vytvořit alchymistou, známým pouze pod jménem Lestat, z tehdy neznámých materiálů. Když o několik let později upadnul Dupre do královy nemilosti, a byl odsouzen k smrti, měl minci u sebe jako talisman. Legenda praví, že ho od gilotiny zachránila právě andělská mince. Odrážela světlo, které prostupovalo vězeňskou mříží tak zvláštně, že to dozorci u dveří považovali za andělské znamení, a natolik je to dojalo, že pomohli Dupremu k útěku.

Díky tomu se Dupreho mince proslavila jako mince andělská. Následujících dvě stě let přibylo podobně zázračných příběhů, připisovaných této minci, ještě mnoho. Postupně lidé zkoušeli jako talismany používat i jiné předměty s vyobrazením andělských bytostí a v mnoha případech přinesli lidem mnoho podobných zázraků. Od té doby u sebe nosí andělské amulety rybáři před cestou na otevřené moře, našli byste je u většiny francouzských pilotů za první světové války, dokonce i Napoleon nosil andělský talisman až do roku 1815 v kapsičce u vesty. 

Síla andělských talismanů vzbuzovala respekt napříč celými staletími i mocnostmi. Hermann Göring, jeden z věrných pobočníků Hitlera a ztělesnění zla, nařídil svým vojákům, aby pochytali co nejvíc zasvěcených a zajistili andělské amulety, které následně zakopávaly na neoznačených tajných místech, aby nemohly být použity v prospěch dobrých lidí. Göring byl svou posedlostí magií a okultismem známý.

Obyčejní lidé často popisují osobní zkušenost s amuletem tak, že u nich postupně vymizel zcela pocit osamění, a vnitřní neklid. Často zoufalý život nabral po obdržení andělského amuletu zcela jiný, lepší směr. S lepším pocitem, roste také ruku v ruce sebevědomí se sebeuvědoměním a zdravou sebeláskou.

Skeptici říkají těmto pozoruhodným příběhům a přeměnám „náhody“. Ti, kdo v andělské bytosti věří, však nemluví o těchto zázracích jinak, než jako o odměně za víru v anděly vloženou.

Copyright fotografie: ©dreamhelg/Fotky&Foto


Online výklady ZDARMA:
Karty Archandělů
Kam směřujete a jaký je celkový pohled na váš osud?
více...
Zvířecí horoskop
Znalost astrologického znamení vašeho mazlíčka vám pomůže porozumět jeho osobnosti.
více...
Kalkulačka lásky
Výpočet vztahu podle jmen dvou zamilovaných osob. Novinka!
více...
Články o drahých kamenech
Přečtěte si zajímavé informace ohledně čištění, uchovávání apod.
více...



Články na podobné téma:Andělská louka - AnděláriumPoznejte sílu Anděla strážného i vy!Deset domněnek o andělech, které určitě neznátePřivolejte k sobě svého andělaTerapie s pomocí andělůPojmenujte svého Anděla
Diskutujte o - Andělské talismany:

Anonym Brigitte / (13.06.21)
Andělé jsou všude okolo nás,částo k nám promlouvají v pisni ve filmu nebo když máme pocit že musíme nutně něco udělat poznala jsem člověka který snimi promlouvá a oni mu nechávají vzkaz na obloze řekli mu že se musí přestěhovat do hor.Dali mu za úkol šířit jejich poznání a on podle nich vytiskl tarotové karty 72 archandělů že stromem života kterými si anděli můžete přivolat, myslím si že věděli že přijdou nemoce a chtěli tohoto člověka chránit.Ale na to aby člověk viděl anděli musí nejenom věřit ale mít i čisté úmysly.Je mi jedno zdali někdo věří nebo já anděli existují a já je obdivuji a miluji.

Anonym Zdenička♥ / (12.07.20)
Andílkové,děkuji vám.....

Anonym Anonym Heda / (15.09.19)
Já na anděly věřím a není to žádná pomocná berlička.Několikrát v životě mi pomohli.Děkuji jim za pomoc a ochranu.Někdo na anděly nevěří a je to přece jeho věc,čemu věří a čemu ne.Nikomu svou víru nechci vynucovat.Má setkání s anděly jsou tak nádherná a obohacující, že k jejich popsání slova nestačí.Přála bych tyto zážitky více lidem.Vím,kdo něco takového nezažil,těžko uvěří.Moc a moc děkuji andělům a jejich andělské moci. Ještě věřím Paně Mariji svatohostýnské a svaté Barboře ochránkyni horníků.Ty mě a mé rodině také pomohly,když bylo zle.


English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)