English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je pátek, 19.4.2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je pátek, 19.4.2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela.
Kosmické karty
Energie kterého vesmírného tělesa na nás působí a ovlivňuje nás?
více...
Numerologický rozbor jména
Zajímá vás, co o vás prozradí vaše jméno?
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Nejnovější příspěvky z fóra:



Nevěřte všemu, co se říká, prověřte si vše vlastní zkušeností. Buďte sami sobě lucernou na cestě.
Další myšlenky ...

Aktuální magická pečeť:

„ Podaří se mi zapomenout a minulost mě nedostihne. ”


Myšlenky moudrých

Stendhal

Každá práce, vykonávaná čestně, je užitečná a zasluhuje proto uznání.
Další myšlenky

Visit this site in English:
Yes / No Tarot

Diese Seite auf Deutsch besuchen:
MeineMagie.de

W języku polskim na:
Mojeczary.pl



Andělská čísla

zpět

Vesmír s námi komunikuje prostřednictvím znamení a jedním z nich jsou opakující se čísla. Objevují se na hodinách, účtenkách, poznávacích značkách aut, všude kolem nás, v okamžicích, kdy přemýšlíme nad něčím důležitým nebo se blížíme nějakému uvědomění či rozhodnutí.

Když nějaké spatříte, zastavte se nejdříve a vraťte se ke své poslední myšlence. Čeho se týkala?

Číselná znamení se dají vykládat podle numerologie, podle základních vibrací číslic 0-9, kterou známe už od starověké filosofie. Někdy však opakující se čísla pouze znamenají "Jsi ve správný čas na správném místě," podobně jako zážitek déja vú.

Mnoho lidí věří, že čísla jsou jednou z cest, kterou k nám promlouvají strážní andělé.
O čem andělská čísla hovoří?

Vibrace čísel od 0 do 9

Všechna složitější čísla jsou různými kombinacemi těchto základních významů. Někdy se také hodí podívat se, co o daném čísle říká biblická numerologie a všeobecná kultura. Často se až tam podařilo nalézt význam, který odpovídal výskytu čísla např. ve snu.

Nula

Nula počátkem a koncem. V nule je vše nekonečné. Starověká věda hovoří o tom, že Bůh je kruh, jehož střed je všude a jehož obvod není nikde. Nula je číslem Božím, číslem universální energie, a jako taková posiluje a zveličuje vibrace čísel, vedle niž se objevuje. Číslo 0 obsahuje kvality všech čísel a přibližuje nás blíže k prapůvodnímu božskému Zdroji. Nula je symbolem nicoty a znamená tudíž svobodu od omezení tohoto hmotného světa.

Ve výkladu se nula pojí s věčností, nekonečnem, jednotou, celistvostí, navazujícími cykly, a počátečním bodem. Nula často označuje potenciál, volbu nebo počátek duchovní cesty. Znamená i nejistotu a neznámo, které s sebou tato nová cesta přináší, a vnitřní vedení, které nám na ní poskytne pouze intuice.

Jedna

Číslo jedna s sebou nese vibraci nových počátků, tvoření, nezávislost a jedinečnost. Jeho silou je motivace a úsilí, pokrok, ambice a síla vůle, pozitivní myšlení. Mnoho z těchto kvalit odráží tarotový trumf s číslem I. Mág. Jednička je pionýr, syrová energie, aktivita, vůdcovství, sebevědomí a vlastní iniciativa. Jedničková energie je výrazně mužská, představuje autoritu, organizaci, úspěchy a soběstačnost. V nejpozitivnějším smyslu je to sláva, štěstí, naplnění přání a vševědoucnost. V negativním smyslu může jednička varovat před tunelovým viděním, závislostí, slabošství, agresivitou a dominancí, nebo nás upozorňovat na to, že nám chybí vůle.

Dva

Dvojka se spojuje se službou a povinností, rovnováhou a harmonií, přizpůsobivostí, diplomacií, šarmem, spoluprací a s ohleduplností. Symbolizuje také lásku, přátelství a mír. Půvab, oddanost, meditace, hudba, víra v určení a osud. V negativním smyslu nás může varovat před nerozhodností, váháním, nedostatkem rovnováhy a se strachy všeho druhu.

Tři

Trojka rezonuje s energií optimismu a radosti, tvořivosti a komunikace. Trojka se projevuje jako dobrý vkus, společenskost, představivost a inteligence. Trojka se silně vztahuje k umění, humoru, spontaneitě a odvážnému myšlení. V negativním aspektu označuje mánii a propady nálad.

Čtyři

Číslo čtyři je velmi praktické. Souvisí se vztahem k půdě, s domem, produktivitou a prací, s pevným základem. Tradiční hodnoty, morálka, bezpečí, loajality, smysl pro realitu. V negativním aspektu upozorňuje na těžkopádnost, lenivost a hloupost.

Pět

Pětka představuje osobní svobodu, nepřipoutanost, aktivitu, činorodost, cestování a dobrodružství, odvahu, soutěžení a zvídavost. Negativní pětka přináší spory, nezodpovědnost, nepokoj.

Šest

Číslo šest je vibrací bezpodmínečné lásky, rovnováhy a harmonie, domova a rodiny, rodičovství, péče, vcítění se. Patří sem také mír, spravedlivost, hmotné potřeby a jejich uspokojování, zemědělství. V negativním aspektu nechat se ovládat a slabá vlastní vůle.

Sedm

Kolektivní vědomí, duchovnost, mystika, intuice a vnitřní vědění, psychické schopnosti, rozjímání, náboženství, zamyšlenost. Léčení a léčitelství, mýty a tajemství. Samotářství, individualismus, na druhé straně sedmička je i filosofie a věda, studium všeho druhu. Negativně může sedmička varovat před morbiditou a depresí, nečinností, asociálními sklony, závislostmi, stagnací a omezeností.

Osm

Osmička značí autoritu, osobní moc, sebevědomí, organizační schopnosti, vnitřní sílu, profesionalitu, finanční svobodu, úspěch, dobrý úsudek, peníze, investice, hospodaření, dávání a přijímání, spolehlivost, praktické schopnosti, zvyky a zevnějšek, ambice, plánování, spravedlivost a trpělivost. Osmička je číslem Karmy - univerzálního zákona příčiny, následku a odplaty. Negativním aspektem osmičky může být pocit nadřazenosti, hamižnost a snaha dominovat.

Devět

Devítka je číslem univerzální lásky, věčnosti, víry, karmy a vesmírných zákonů, duchovního osvícení a probuzení, služby lidstvu. Je zasvěceno humanitárním myšlenkám všeobecně, ať už jde o charitu, službu druhým, pozitivní příklady, štědrost, vnitřní sílu a sílu charakteru. Devítka znamená vyšší perspektivu na věci. Ve výkladu nás může upamatovávat na schopnost říci "ne", řešení problémů, vnitřní moudrost, vysoké ideály, soucit. Devítka je také umělecký génius, výstřednost, magnetismus, vizionářství a vědomí poslání. V negativním významu nás devítka může upozorňovat na odpojení, letargii a neschopnost zaměřit se a soustředit se.

Deset

Číslo deset označuje vůdcovství, optimismus, sebevědomí, nezávislost, tvůrčí síly, úspěch, energii, originalitu, odhodlání a jedinečnost. Jde vlastně o posílenou jedničku. V esoterických naukách má zároveň často význam "završení, stabilizace", odvozený z kabbaly, kdy desátý svět při stvoření je právě ten náš, hmotný.

Autor: Noira - Více o čarodějce

Copyright fotografie: ©starblue/Fotky&Foto

Autorka článku Anima Noira pořádá i semináře - jejich přehled zde.


Online výklady ZDARMA:
Karty Archandělů
Kam směřujete a jaký je celkový pohled na váš osud?
více...
Cikánská Magická sedmička
Výklad budoucnosti pomocí cikánských karet. Novinka!
více...
Kosmické karty
Energie kterého vesmírného tělesa na nás působí a ovlivňuje nás?
více...
Pyramida Venuše
Předpovědi lásky a přátelství na základě náhody.
více...



Články na podobné téma:Rituály na dožínky a keltský svátek LughnasadhČerná a bílá magie láskyMagické barvy svící a použití barev v magiiJak na rituál se sedmidenní magickou svící ve skleVýklad snů pro začátečníkyNa co si dát pozor u čarodějnic, léčitelů a věštkyň
Diskutujte o - Andělská čísla:

Anonym / (18.06.23)
Já mám andělské číslo 11. To tady není. Vím řeknete ber to jako číslo 2,ale to bych se ponížila



English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)