English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je sobota, 20.4.2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je sobota, 20.4.2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra.
Magická koule
Pokud potřebujete okamžitou ANO/NE odpověď, zeptejte se magické koule.
více...
Archandělé
Podrobný přehled dvanácti Archandělů a jejich duchovních paprsků.
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Archanděl Zadkiel

zpět

Fialový paprsek: transmutace, očista, odpuštění, změny


Archanděl Zadkiel
Archanděl Zadkiel

Archanděl Zadkiel je představitelem transmutace, neboli kompletní přeměny, u které zůstává jádro věci obvykle stejné, ale všechno okolo se naprosto změní. Často natolik, že dojde k celkové proměně, aniž byste si to vy sami uvědomovali. Stejně tak, jako ostatní Archandělé, i Archanděl Zadkiel přichází, aby nám, lidem, pomohl. Jeho pomoc přichází ve chvíli, kdy nutně potřebujete změnu. Přijde a plný soucitu pomůže očistit a napravit to, co my sami nedokážeme. Spojení Archanděla Zadkiela s plameny proměny nám přináší odpuštění, které se dostane nám, ale i našim blízkým od nás, milosrdenství, očistu a svobodu duše i těla. Volejte Archanděla Zadkiela pokaždé, když cítíte, že nutně potřebujete ve vašem životě jakoukoliv, a jakkoliv velkou změnu. Nezáleží na tom, jestli jde o proměnu vás samotných, vašeho myšlení, vnímání anebo cítění, anebo změnu okolností, běhu věcí, lidí kolem vás a nespočtu dalších věcí. Nebojte se na Archanděla Zadkiela obrátit. Samozřejmě, že ne každá změna, je změnou dobrou, ale Archanděl Zadkiel k vám přichází právě proto, aby dohlédl na správný chod věcí a také na to, aby všechny velké změny, které k vám přijdou, dopadly tak, jak si přejete.

Archanděl Zadkiel je spojený s fialovým paprskem duchovního osvícení. Tento paprsek je nejčastěji propojený s proměnami těla i duše, sebevzděláváním a růstem. Stejně tak se používá k nabytí vyššího vědomí a získání nových pohledů na staré věci. Fialový paprsek prochází korunní čakrou - sahásrara. Centrum korunní čakry je uložené na vrcholku hlavy. Fialový paprsek je proto v tělesném propojení s lebkou, mozkem, vlasy ale stejně tak má velký vliv na imunitu, krevní sraženiny a centrum bolesti. To, jestli je fialový paprsek v rovnováze, poznáte jednoduše. Sami budete mít pocit naprostého propojení s něčím větším, než jste vy sami. Najednou pochopíte věci, které byly dřív nepochopitelné a porozumíte všemu nejasnému.

Vyzkoušejte i náš: Výklad z Karet Archandělů



Barvy spojované s Archandělem Zadkielem :

Fialová, Tmavá indigová modř, Černá


Kameny pod vlivem Archanděla Zadkiela :


Vyberte jiného archanděla:
Gabriel Michael Rafael Uriel Jofiel Zadkiel Metatron Chamuel Haniel Cafkiel Sandalfon Raziel


Články s tématem andělů:Terapie s pomocí andělů5 způsobů, jak se spojit s vaším andělem strážnýmPoznejte sílu Anděla strážného i vy!Andělská číslaKomunikujte s anděly pomocí darů přírodyCherubíni - nejdéle známí a nejdůležitější andělé
Diskutujte na téma :

Anonym Blazena / (15.04.24)
Děkuji anděli Hanieli buď mi na blízku a opatruj mě a celou moji rodinu děkuji

Anonym Pavel / (23.10.22)
Děkuji

Anonym Vilma / (28.09.22)
Ďakujem...



Online výklady ZDARMA:
Andělské čtení
Články s andělskou tématikou.
více...
Cikánská Magická sedmička
Výklad budoucnosti pomocí cikánských karet. Novinka!
více...
Horoskopy na 2024
Jak si na tom budou stát všechna znamení v roce 2024?
více...
Osobní roční vibrace
Zjistěte, jaký jedinečný účinek na vás má vaše aktuální osobní roční vibrace.
více...


English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)