English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je úterý, 23.4.2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je úterý, 23.4.2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří.
Tarot v odpovědi Ano/Ne
Nejrozšířenější způsob pro jasnou odpověď.
více...
Cyklický horoskop
Vliv přírody na osobnost podle cyklického horoskopu.
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Archanděl Haniel

zpět

Tyrkysový paprsek: naplnění, ženství, pomoc, spokojenost


Archanděl Haniel
Archanděl Haniel

Archanděl Haniel je Archandělem radosti. Vede ty, kteří hledají cestu naplnění. Je zdrojem veškeré spokojenosti a povzbuzuje nás všechny k tomu, abychom přestali hledat naplnění v situacích, které k nám nejsou příliš příznivé, a raději se snažit hledat lepší cesty, i když to z počátku nemusí být vždy jednoduché. Archanděl Haniel se občas zjevuje v ženské podobě. Pokud se na Archanděla Haniela chcete obrátit o radu, pak ho vyhledejte nejlépe s prosbou o pomoc při rozvíjení sebe sama, anebo ohledně udržení harmonie ve vztazích k ostatním lidem, ale i jiným. Archanděl Haniel vám přinese útěchu a vyléčí vás od pocitu neklidu, nepohody, stresu, nebo i smutku v jakékoliv formě. Pomůže vám objevovat tvůrčí inspiraci pro vaše umělecké projekty, zvýšit vaši produktivitu, brát věci s klidem a humorem a nikdy neztrácet naději. Pokud ji přeci jen už ztratíte, pak vám ji Archanděl Haniel pomůže znovu najít. V neposlední řadě je Archanděl Haniel velkým pomocníkem pro ty, kteří se snaží najít naplnění života skrze mezilidské vztahy a radost a spokojenost ostatních.

Archanděl Haniel je spojený s tyrkysovým paprskem duchovního osvícení. Tento paprsek je nejčastěji propojený se schopností seberealizace a vyjádření vlastních niterních pocitů. Tyrkysová barva je od nepaměti používaná k výrobě ochranných amuletů a jiných magických předmětů. Stejně ochrannou funkci má také tyrkysový paprsek. Tyrkysový paprsek prochází čakroubrzlíku, neboli vyšší srdeční čakrou. Centrum sakrální čakry je uložené v pánevní oblasti. Tyrkysový paprsek je v tělesném propojení s brzlíkem, krkem, a působí příznivě na dýchací cesty a imunitní systém. To, jestli je tyrkysový paprsek v rovnováze, poznáte jednoduše. Sami budete cítit emoční rovnováhu, a jednoduché zvládání jinak velmi stresových situací.

Vyzkoušejte i náš: Výklad z Karet Archandělů



Barvy spojované s Archandělem Hanielem :

Modravě bílá, Tyrkysová, Vínově červená


Kameny pod vlivem Archanděla Haniela :


Vyberte jiného archanděla:
Gabriel Michael Rafael Uriel Jofiel Zadkiel Metatron Chamuel Haniel Cafkiel Sandalfon Raziel


Články s tématem andělů:Poznáte andělská znamení?Poznejte sílu Anděla strážného i vy!Andělská louka - AnděláriumJak poznat pravou andělskou intuiciKomunikujte s anděly pomocí darů přírodyTerapie s pomocí andělů
Diskutujte na téma :

Anonym Blazena / (15.04.24)
Děkuji anděli Hanieli buď mi na blízku a opatruj mě a celou moji rodinu děkuji

Anonym Pavel / (23.10.22)
Děkuji

Anonym Vilma / (28.09.22)
Ďakujem...



Online výklady ZDARMA:
Tarot v odpovědi Ano/Ne
Nejrozšířenější způsob pro jasnou odpověď.
více...
Trojka na otázku ANO/NE
Odpověď na jednoduchou otázku pomocí cikánských karet
více...
Týdenní horoskop
Váš horoskop pro aktuální týden.
více...
Lunární den
Připravte se na svůj osud díky energii lunárního dne.
více...


English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)